2011-03-24

Har inte skrivit på några dagar, men inte haft så mkt att skriva.. Men idag har det hänt lite, vaknade sent som vanligt.. Men älskar och sova på för middagen :)
I alla fall, va iväg ut och handlade förut idag och la på lite viktiga brev.. Sen så sålde vi våran diskmaskin idag, skönt o få in lite pengar på den :)
Skrev ut på facebook vad vi skulle äta idag så en kompis tyckte de lätt så gott så hon fick komma hem hit på lite mat, vi åt potatisgratäng, helstekt ytterfile, rödvinssås och blomkål till de.. Så himla gott så.. Tog tyvärr ingen bild på de som ja kan dela med mig av, men kommer nog äta mer av de någon annan gång så då kommer en bild :)
Efter vi hade ätit så bestämde vi oss för att se en skräckfilm, dock tyckte inte jag filmen va så farligt, har sett mkt värre!! Vi kollade på One missed call 3..

När kompisen skulle åka hem så följde jag, Jonte o Tippen henne ut för att vi skulle kasta lite skräp och rasta av Tippen inför natten..
Har suttit och spelat lite nu oxå, men e trött så tittar lite på en serie sen får det bli sängen.. Hela helgen blir det jobb :)

Ha de gott alla :) Pusshej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0