Söndags middag hos mannens mormor o morfar :)

Idag har varit en rätt så bra dag, magen har varit rätt så okej, lite krångel, men mest när jag ätit mat.. Så har fått tagit de lite lugnt, dock kan ja få ont i magen av att bara känna doften av mat.. Kan vara jobbigt om jag är ute på stan och går för förbi en pizzeria. Hoppas få nytt recept utskrivet så jag kan hämta ut medicin..

Idag blev vi bjudna på mat hos mannens mormor och morfar, jätte god mat, dom ville fira oss att vi gift oss.. Vi fick ett fint kort och i det hade dom tejpat in 4 st 500 lappar, supergulligt!!

Så nu kan vi köpa oss något bra :) Eller spara pengarna till ett senare tillfälle, kke tills jag ska åka till tyskland så jag kan handla sprit :) hehe..

På tisdag så ska jag åka till Katrineholm några dagar och hälsa på släkten, sen på fredag igen får jag komma hem till min man och bara mysa o äta något gott.. Kke titta på någon bra film oxå :)

Nu ska jag försöka sova lite, natti natti..

Pusshej!!

Fredag 15 april

Idag är det 1 vecka sen som jag och min man gifte oss.. Första veckan som gift har varit underbar, har tagit det lugnt, har fått skriva under med mitt nya efternamn då jag handlat :) Lite svårt o komma ihåg, men de har gått bra än så länge..

Ikväll har en kompis varit här på mat och vi har kollat på film, dock är inte min mage som den ska idag, inte min halsbränna eller huvudvärk heller.. Jobbigt när man har problem med sånt..

Orkar inte skriva mer nu alltså..

Pusshej!!

Söndag 10 april!!

Nu kan jag skriva fritt om de.. Haft mkt o planera sista tiden.. Dels med våran utredning och vi kände att för att vi skulle ha lite o se fram emot o inte bara en jobbig period så bestämde vi oss för att vi skulle gifta oss i smyg.. Så i fredags den 8 april kl. 16 sa jag JA!!!! till MIN man Jonathan Björk :)
Ingen visste alltså om detta förutom våra vittnen.. Vi gifte oss ute på Höganloft här i Tranås.. Fin utsikt över hela stan, dock blåste det storm.. Men solen var framme o lyste på oss :)

På kvällen var det dags att ringa föräldrarna så dom fick veta.. Några blev mer glada än dom andra, men de var våran dag, så vi tänkte inte bry oss, vi gick ut istället och åt mat och drack lite gott.. och på natten när vi kom hem åt vi mera tårta :) Var så gott så.. Fick senare på lördagen ett blombud som mina föräldrar hade skickat, på kvällen var vi till svärmor och dom fick fira oss lite, då firade vi med att skåla i champagne :P

Vi fick även god mat av dom, och efterrätt :) Vi spelade även Wii Sport med Filippa :)
När vi skulle hem så bjöd svärmor på taxin hem..

Nu är jag alltså inte Linnéa Winberg längre, utan nu är jag LINNÈA BJÖRK :)Första kyssen som gifta :)

RSS 2.0